Att ha en eller flera tåringar på dina tår är ett trevligt sätt att styla dina fötter på. Kanske du vill ha extra fina fötter under sommaren eller på semestern? Då är det perfekt att använda just tåringar. De bärs med fördel på fötter som är barfota eller om du har skor eller sandaler som är öppna. De kan annars skava om du har på dig tajta skor. Sen syns de ju inte heller i sådana skor. Idag finns det tåringar i en mängd olika material, men det är inte fel att satsa på guld eller silver, då det är ett tidlöst material. Sedan finns det de som kommer med motiv eller former. Det är även snyggt att ha flera tunna samt breda ringar som är släta. Kombinera gärna med en snygg vristlänk.

Använd flera ringar för tårna

En del tänker att det räcker med en enda tåring, men det är inte fel att ha flera stycken på en och samma tå, eller på flera tår. En populär tåring är de som är smala och tunna i silver eller i guld. Om du använder flera av dessa på rad så kan det ge en riktigt häftig effekt. Men för att krydda till det ännu mer ha även en tjockare variant eller en med ett maffigt motiv. De flesta tåringar går att justera så att de passar just dina tår. Det är ju så att ingen fot eller tå är den andra lik. Det är då bra att välja en så kallad one size, och sedan justera den att passa en viss tå.

Är det bara under sommaren man bär tåringar?

Under sommaren går man ofta barfota eller i sandaler och det är då inte så konstigt att det även trendar i att man har tåringar under denna årstid. Det är lite lättare att bära dem och visa upp dem då. Men det finns de som väljer att ha på sig tåringar året om. Det finns tunna ringar som går att ha på dig, utan att de skaver. Sen kan du ju ha genomskinliga strumpor så att de syns!