Har du ryggvärk som gör det svårt att knyta skosnörena? Eller är du helt enkelt ute efter en elegant look? Med knytfria skosnören behöver du aldrig mer böja dig ner för att knyta skorna samtidigt som du får till en elegant minimalistisk look.

Slipp skosnören som måste knytas om i tid och otid och byt till knytfria skosnören i alla dina skor! Varför? Läs vidare – vi ger svaret!

Elegant utseende

Hafsigt knytna skor ser varken elegant eller professionellt ut. Investera istället i knytfria skosnören som fästs i de skodda hålen. De individuella remsorna i silikon är lämpliga för alla slags skor, så länge det finns skodda hål.

Du behöver inte ta bort en remsa då du ska ta på dig skorna, silikonet är flexibelt. Få till en elegant look då du ska till jobbet, en finare middag eller helt enkelt för att det är din personliga stil!

Varför du bör byta till knytfria skosnören

Anledningarna till att ha knytfria skosnören är många. Nedan har vi listat det viktigaste:

  • Framför allt är det mycket enklare att ta både på och av dig skorna med knytfria skosnören.
  • Silikonet är helt vattentätt och tål alla slags väder.
  • Torka enkelt av silikon remsorna med en fuktig trasa då de blivit smutsiga.
  • Silikonet är extremt hållbart och kommer definitivt att hålla längre än vad skorna gör.
  • Passar de allra flesta skor, om de skodda hålen verkar för små går de oftast att placera med hjälp av en tång.
  • Sparar på rygg och svank.
  • Finns i flera olika färger för att du enkelt ska kunna matcha vilka skor som helst.

Helt perfekt för barn

Du som har barn vet hur lång tid det tar att komma ut genom dörren på morgonen. Med ett set av knytfria skosnören i silikon kommer det i alla fall gå snabbare för barnen att få på sig skorna!

Dessutom ger det barn frihet och även självkänsla att kunna ta på sig skorna själva. För helt ärligt är ju kardborreband för småbarn och inte för lite större barn. Investera i knytfria skosnören tillverkade i silikon och gör livet enklare både för dig och dina barn!